Kádár Tamás honlapja
Legfrissebb hírek
     
Menü
     
Nemzetközi szereplések
     
Utánpótlás válogatott
     
ZENE
     
Szurkolók írták

 

     
Képtár
     
Elérhetőség
     
VENDÉGKÖNYV

Ide írhatsz!

     
Bannerem
     
Társalogjunk!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Ennyien jártak nálam
Indulás: 2007-03-03
     
2009.01.01-től

2009. január 01 – től

 

 

2009.01.03.

 

(Fa kupa: Hull City-NUFC mérkőzés előtt)

Remélem nem esik ki a newcastle, majd kádár bent tartja őket

 

 

Az újságíró kicsit túlzottan is rátapadt a Fradi-témára, egyébként Kádi teljesen profin nyilatkozott, megerősítve anyukája értesüléseit a hétfői tartalékmeccsel kapcsolatban.

Kádár a fradiba?:) Ezek normálisak???:DMaradjon csak ott, és fejlődjön tovább!

minden hozzáértő azt mondja róla tehetséges srác nagyon ez ígyis van valószinűsíthető igaz van hogy magyarország sose lesz anglia szinvonal ezt bármilyen rossz leírni. de sokan nemtudják mitjelenttt fradi mezben futbalozni sikereket elérni de ha nem őő majd jön más és a fradi feljut és rettegj kisteleki debrecen ujpest irány európa

Nem kis esés lenne hanem zuhanás.

Ferencváros drukkerként mondom, remélem nem jön, de az nb1-be se jöjjön vissza. Fradi szív... szerintem már inkább csak a nézőkben létezik, mint a játékosokban - tisztelet a 3-4 kivételnek! Van legalább 5 semmire sem használható, tehetségtelen 0 légiós a keretben, azoktól mikor szándékozik megválni a vezetőség?

Only, a szurkolókban szerintem nem fog kihunyni ez az érzés, főleg azokból, akik még látták az igazi, zöld szívű játékosokat. Szerintem szegény Simon Tibi volt az utolsó igazi fradi szívű játékosok egyike, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fradista.
Én szurkolok Kádárnak, jöjjön össze neki egy szép karrier Angliában, bár ez még odébb van. 18 éves, ideje van bőven, és szerintem az idő most neki dolgozik.
Az, hogy egyesek nem tudják, ki ő, egy dolog. De legalább ne gúnyolódjunk rajta, és ne szajkózzuk, hogy "le kellene tenni valamit az asztalra". Nyilván a Newcastle sem viccből szerződtette.

De miért jelentene Kádárnak bármit is a Fradi-szív (ha még van olyan egyáltalán)? Reálisan nézve teljesen igaza van. Szerintem ebben a helyzetben épp a Fradinak kellene letennie valamit asztalra - pontosabban a jelenlegi tulajdonosoknak, szakmai vezetésnek bizonyítania, hogy európai szintű munka folyik. Ezt nyilván nehéz az NBII-ből, főleg, ha ott sem olyan meggyőző a teljesítmény.

Nehogy haza gyere , mert innen akkor nincs visszaút az tuti .... Sok sikert a Newcastle-ben

Nem, hogy az NBII de még az NBI is visszalépés lenne. Maradjon ott talán tud fejlődni.

Igaza van Kádárnak, de azok közük, akik ifistaként kimentek külföldre valójában csak Németh Krisztián lógott ki a hazai mezőnyből 17 évesen is. A többieket a magyar bajnokságban se láttuk még, Őnekik még ismeretlen az, hogy beverekszik magukat egy első csapatba és ott kulcsemberek legyenek. Nem gondolom, hogy minden ilyen nagyhangú Angliában játszónak sikerülne ez itthon azzal, hogy felfelé lóg ki. Ezt nem kellene elfelejteni.

miután tűzközelbe kerül valaki a newcastle-nél, mit jelentene fradi mezben futballoznia? gondolkodjunk már el, és szálljunk le a földre...

Nem tudom hogy van e csak egy kicsi valóság alapja is azoknak a híreknek, miszerint a Fradika külföldről kíván kiemelkedő játékosokat hozni, vagy sem!! Aki véletlen idejönne, az biztos nem a foci miatt jönne.......
Ki az a hülye, aki Angliát otthagyná a magyar nb2-ért??:D Kiderült hogy Savage is kamu volt...... Vajon ki gerjeszti ezeket a kamu híreket??

Fradistaként mondom, hogy maradjon kint és ott próbálja meg a szerencséjét!

Egyetértek Gerivel. Hozzáteszem azt sem értem, hogy az NSO újságírója miért pont Ferenczivel példálózik. Ő már elmúlt 30, Kádár meg csak 18, még a körülményeik se azonosak. Egy jónevű Premier Ligás gárdánál van, s remélhetőleg csak idő kérdése hogy mikor lép pályára. míg Ferenczi és csapata - már elnézést a Fradi drukkerektől - a Bőccsel(!!!) küzd azért, hogy egyáltalán feljusson abba a magyar első osztályba, amely a jelen körülményeket tekintve az elkövetkező 25 évben biztosan nem fogja elérni az angol Premier League színvonalát....

Az ifimeccsen nem engedik játszani nehogy megsérüljön mert hátha szükség lesz rá a nagycsapattnál.A felnőttbe meg nem teszik be.OK, hogy Newcastle meg Anglia de ha nem játszik sokat nem fejlődik ott sem.Kizárólag edzésekkel nem igazán lehet fejlődni szerintem.Legjobb lenne ha kölcsönadnák egy fél évre a championshipbe.Hjará Fradi!

Először is kezdjük ott, hogy Kádár tudtommal zalaegerszegi, szóval miért is jönne a Fradiba klubszeretetből? Másodszor nem hülye, teljesen igaza van, könyörgöm a MAGYAR MÁSODOSZTÁLYRÓL beszélünk, nincs az a barom, aki egy sokkal jobb csapatból (mert még a Newcastle tarcsi is az) eljön egy sokkal ***abba... + egy olyan helyre, ahol semmi előrelépési lehetőség sincs.
Ezt a pakoljon le vmit az asztalra dumát meg felejtsük el. 18 éves. 16 évesen kezdett focizni, 17 évesen már a ZTE felnőttben játszott, majd elvitte a Newcastle. Sztem higgyük el, hogy kinn igazi szakemberek vannak, akik tudják kit miért igazolnak, pláne ifistaként. Megjegyzem aki egy évvel a "karrierkezdés" után már az aktuális felnőttben játszik, mi több úgy hogy felfigyel rá egy nyugati klub és bárki aki csak látta már játszani és nem teljesen vak azt mondta-mondja, hogy hatalmas őstehetség, akkor ezzel ne vitatkozzunk és ne gúnyolódjunk... Tegye fel a kezét, aki szerint Pato esetén azt zengték volna a Milan drukkerek, hogy előbb tegyen le vmit mondjuk Brazíliában!!
Fordítva van a dolog. Tegyen le vmit a klub amelyik meg szeretné szerezni, játszon magas szinten és legyen előrelépési lehetőség. Ez momentán egy hazai csapatnál sincs.

Igaza van. Gondoljunk bele hányan hagynánk ott a világ egyik legjobb bajnokságában szereplő csapatot. Igaz a fénykorától messze van a Newcastle, de Anglia egyik legnagyobb és legfanatikusabb szurkolótábora az övék, gyönyörű stadionjuk van, és az erősebb klubbokhoz mérhező körülmények várják a focistákat. Ráadásul még esélye is van arra hogy bemutatkozhasson mivel tényleg gyengék,főleg a védelem (lásd Liverpool elleni meccs, Coloccini hibái stb).. ragaszkodnak hozzá.. abszolút egyet értek Tamással, Magyarországra meg ráér visszajönni ha már egy angol másodosztályú klubba se fér be... de ne legyen így, inkább legyen majd Ő a sza-rkák egyik meghatározó védője.

És a klubhűség meg hazaszeretet az szép dolog, de szerintem erről csak akkor lenne értelme beszélni, ha mérhetnénk a hazai focit a külföldihez. Így aki ezt használja indoknak az vagy nem lát már esélyt hogy kint boldoguljon, vagy mit szépítsünk ezen, egyszerűen naiv.

Szerintem ezt teljesen rosszul látod. Azt gondolod, hogy neki az nem nehéz dolog, nem nagy kihívás hogy kint folyamatosan ott van a nagycsapat közelében, sőt talán egyszer már játszani is fog, ezzel szemben azt állítod hogy ha hazajönne megmutathatná mit tud. Nem tudom hogy valamilyen szintig végigjártad e már ezt a ranglétrát, nem is az itt a lényeg, de akkor tudhatnád hogy mekkora munka és hatalmas kihívás, fejlődési lehetőség van abban hogy ő ott van, ahol. sokszor itt van a legnagyobb munka amibe mi kivülállók nem látunk bele. Nem azért gürizik már kisiskolás kora óta, hogy hazajöjjön és itthon vegetáljon. Mert ez lenne. Akármilyen szomorú is belátni, az itthoni színvonalban is van persze kihívás, akarni kell meg minden mivel ez ugye alap dolog, de nem tud hova fejlődni. Nincsen ami motiválhatja. Mert ebben igazad van, ha hazajönne szerintem elszúrná az esélyeit. Utánpótlásunk már kezd fejlődni viszont felnőttszinten még próblémáink vannak, és itt beszélhetünk klubhűségről meg minden másról, most arról írtam hogy hol van esélye rá hogy igazán jó focista legyen és elérje azt amiről álmodozik.

Szép lenne ha Kádár döntené el a meccseket mivel ő védő. Amúgy meg közel van nagycsapathoz(legutóbbi bajnokik kispados volt a felnőttben), szóval semmi értelme nem lenne neki hazajönni.

Klubhűség vagy hazaszeretet ma már ismeretlen fogalom. Ezek a fiatal játékosok örülnek, hogy kint lehetnek. Dehogy jönnek haza, jól van nekik ott kint. Azt gondolom, hogy csak olyan labdarúgóknak jut eszébe visszajönni, akiknek valami kihívást jelent a magyar színvonal (is) be akarja bizonyítani, hogy itthon is a legjobb. Ez kellő motiváció lehetne, plusz még ha kedvenc csapatához is hívják, mint pl. Ferenczit, Liptákot.
Aki nem akar jönni azt meg nem kell erőltetni. Én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy neki jobb ott egy tarcsicsapatban biztos lóvéval, olyan társak között akik eldöntik a meccset helyette. Tökéletesen megértem, hogy ez így neki kényelmesebb, mint hazajönni és megmutatni mittud feleannyi pénzért. Ez kihívás lehetne, de a magyar focisták nagy része inkább tutira megy, padozik odakint, mert attól fél, ha hazajön, akkor kint nem lesz több dobása. Ugyanis idehaza tőle várja majd mindenki a csodát, és tudja hogy nem tud focizni...

Kádár szánalmas vagy........ Tartalékcsapat...gratulálok... FERENCVÁROS4EVER!!!

azért szánalmas mert inkább kint marad és fejlődik? jöjjön haza az NB2be? nevetséges!!!És pont akkor amikor már ott vann a felnőttcsapat kapujában és bemutatkozhat a Premier League-ben? inkább te vagy nevetséges! HAJRÁ TAMÁS!!!

Csak h felvilágosítsalak Kádár a Newcastle felnőtt keret tagja nem a tartaléké(nem mintha az angol tartalékbajnokság nem lenne erősebb mint a magyar nb1), leutóbbi 2 bajnokin is ott volt a nevezettek közt, ott ült a padon. Sztem szánalmas az a Fradi aki 2 éve nem tud feljutni az 1. osztályba, már bocs. Örültem!

Még mindíg több lehetősége van Angliában mint nálunk, kölcsöndaják max. 1 Champhionship csapatanak aztán kész, az angol 2. vonal is jóval erősebb mint a magyar 1. nem beszélve a magyar 2.-ról, sőt még az angol reserve bajnokság is erősebb a magyar 1.-nél. Biztos valami padokat szétverő IQ bajnok Fradi drukker lehetsz a hozzázólásod alapján.

Szegény naív kisfiú. Álmodozzon csak! Egy 33 éves embernek jó volt "visszalépni", ennek a kis jankókának meg derogál. Röhej. Hát csak ugráljon 5 percenként melegíteni, hátha rá kerül a sor. A Fradiban végig játszhatná a tavaszt, király lehetne, mint ahogy a Ferenczi az lett. Jövőre úgyis feljutunk az NBI-be, onnantól kezdve pedig bármi lehet. Ha annyira jó, akkor az angolok révén sima az útja valamelyik angol csapathoz. Így viszont végig kell járnia a szamárlétrát, és ki tudja hogy végződik a történet. Úgyhogy csak várjon a nagy lehetőségre, ha ezt akarja. Csak aztán nehogy elszaladjanak az évek, és ő még mindig a kispadot koptatja és vár a kiugrásra. De hát ez már legyen az ő baja. Majd egyszer csak rájön miről is szól ez a történet.

Igaza van a srácnak.Ha profi labdarúgó akar lenni,eszébe ne jusson sem a másod,de még az első osztályba sem visszajönni.A magyar labdarúgásnak bő évtizedre van szüksége ahhoz,hogy legalább a közepes szintet megüsse.Szóval,hatalmas visszalépés lenne.Haza eddig csak azok jöttek,akik levezettek,vagy képtelenek voltak odakint teljesíteni.

Mikor megláttam a mai újság címlapján ezt, tudtam, hogy jókat fogok röhögni a felháborodott fradisták hsz-ein... és hát nem kellett csalódnom:) Viccesek vagytok, ahogy szidtok egy 18 éves gyereket, aki a Newcastle kispadját (és könnyen lehet, hogy heteken belül a kezdőjét) választja a szánalmas másodosztályú bohócalakulat helyett. Igazi sátán ez a Kádár:D
Gyerünk Tamás, csak így tovább!!!

De elmondanád nekem szted miért szánalmas az ha valaki magasabb szinten akar teljesíteni, és vinni akarja valamire?

csak az arányokat szemléltettem... Magyar viszonylatban játszottak olyan nevek az elmúlt két évben a Fradiban, akik magyar szinten erősnek mondhatóak.
A Juveban pedig az olaszszinthez képest voltak olyanok a másodosztályban, akik olasz szinten erősek. A különbség annyi, hogy az olasz-szint az világszínvonal, a magyar meg nem.
Most itt van ez a Kádár. Hát aki azt állítja, hogy az lenne a jó neki, meg akkor lenne tökös legény, hazajönne az nb2be a fradiba focizgatni, az egy idióta barom.

Mellesleg ez a cikk nem a Fradiról szól, hanem egy fiatal tehetséges srácról, akinek úgy látszik még esze és kitartása is van.

Fagyiba?? :)))) Miért nem mindjár a Baktalórántháza, vagy a Kazincbarcelonaba? Ki talál ki ilyen hülyeségeket? A fradi meg hozza csak magának a másodosztály tarcsijának kiemelkedő alakjait :), ez a srác meg maradjon ott ahol van

Fradi így Fradi úgy, nincs olyan hülye aki beáldozza 18 évesen a karrierjét egy nb2es Fradiért... Nem mondom, ha a Bl csoportkörben lenne a Fradi, akkor azt mondom meg kell fontolni a dolgot, de hogy fél évre vki Angliából az nb2-be jöjjön... Csak ismételni tudom, olyan hülye egyszerűen nincs.

Meg meg fogja banni ez a ***gyerek az allaspontjat, amikor a Fradi elorebb lesz, mint a koma akkori csapata. Egyebkent ilyenek ne is jojjenek, akik nem tudjak - magyar letukre sem - , hogy mi a FERENCVAROS !

Tulajdonképpen igaza van. Van előtte perspektíva, kívánom, hogy használja is ki…bár vannak kétségeim.

Kádár mintha egy picit elszállt volna a Földtől,de meglehet h csak nekem tünik igy!De sok sikert neki mert biztos nem azért van Newcastleban mert rossz,sőt!Azért kiváncsi lennék arra h esetlegesen ha mondjuk egy pár év múlva UEFA kupában lennénk akkor mi lenne a véleménye a Fradiba igazolásról!

igaza van, de… ha a vereség ízét szereti a győzelem helyett, akkor nincs értelme, hogy eljöjjön Newcastle-ből. :)

Jól látod a helyzetet. Kicsit sokat képzel magáról a srác. Megbánja ő ezt még egyszer. Majd amikor küédözgetik összevissza negyed,- ötödösztályba akkor majd bánhatja. Nah meg Majd amikor a BL-ben vagy az UEFA-ban leszönk akkor majd könyörögnének ne félj msáok is akik nem akartak idejönni vagy most nem akarnak… De akkor már késő lesz

E pillanatban igaza van. Más kérdés, ha mi nemzetközi kupáért megyünk, Ő pedig a 3. - 4. vonalba lesz kölcsönadva akkor is így gondolja-e. Képtelenek a fiataljaink hosszabb távon gondolkodni.

Igy van!Erről van szó!Most látjuk majd igazán kinek mit ér az h a Fradiban játszhatna!Ha nem akar,hát ne jöjjön,de később ne sirjon,amikor majd megint kiváltság lesz a Fradiban játszani!De azért sok sikert neki Angliában!Inkább nézek végig egy Vattait vagy egy Svábot a védelem szélén aki itt is szeretne játszani és ezért mindent megtesz,mint egy Kádárt aki csak durczáskodik h az NB2ben van!Aki nem akar részt venni az építkezésben,szobát se kapjon a házban!

Bárkivel fogadok egy naugyéba, hogy nem fog a 3-4. vonalban ragadni, sőt, le se kerül oda. Nem hiszem, hogy a nyilatkozat alapján el lenne szállva. Egy neves PL-csapat első keretébe verekedte magát 18 évesen. Nem fradista, mi motiválná?

itt azon van a hangsúly,h majd amikor jönnek a Fradi sikerei és egy magyarnak többet fog érni az ország legjobb,EUban is elismert csapatában játszani,akkor hogy fognak viszonyulni ezek a játékosok a Fradiba igazoláshoz!Ez olyan mint Szerbiában egy szerb inkább játszik a Zvezdában,vagy a Partizánban mint egy angol PL-es kiscsapatban!Én tényleg sok sikert kivánok neki,és jó játékosnak tartom!

Ja. De ezt nem várhatjuk el egy olyan gyerektől (aki még tényleg az, szülőkkel, menedzserrel stb.) aki életében nem volt - tudtommal - fradista, és az egyik legnagyobb presztizsű angol csapatban tolja. Jó, most sz@rok, de mi is gondolkodjunk hosszú távon, nem sokáig lesznek azok.
A szerb és a magyar helyzet között nemcsak a fociban van különbség, hanem a focin kívüli mentális közegben. (Hűség, büszkeség, nemzet). Semmi okunk nincs leszólni a srácot, csak ezt akartam mondani.

Nem szóltam le,dicsértem is,mert tényleg jó játékosnak tartom,csak annyit mondtam,h ne csak akkor akarjon minden jó magyar játékos a Fradiba jönni amikor jönnek az eredmények!

Abban az egyben téved Kádár, hogy nem csak a magyar nb2-nél, hanem a magyar nb1-nél is lényegesen színvonalasabb az angol reserve bajnokság.

szerintem mi most ne hetvenkedjünk meg kritizáljunk egy olyan fiatalt, akinek alapjában véve igaza van. A megfelelő válasz az, ha feljutunk az első vonalba, megelőzzük a Zetét, aztán majd nem lesz nála különb játékosoknak se visszalépés hozzánk jönni.

Remelem hogy a srac eleteben nem vesz magara Fradi mezt!
Nem bantani akarom mert en is kivanom hogy sikerüljön neki az angliai legioskodas!
De ha ne adj isten ugy alakulnak a dolgok es mondjuk uefa kupaban jatszik a Fradi es ö meg mindig csak 21 eves lesz es elötte allna a jövö meg europa akkor majd ne akarjon halom penzekert ide szerzöd

A kérdés nem az volt, hogy haza jönne-e egy BL-Fradiba, hanem, hogy most. Igaza van.

Én kicsit megvédeném Tamást. Egyáltalán nem is megvételről volt most szó, szimplán kölcsönadásról. Ki tudja mi lesz 2-3 év múlva mikor valóban sanszos lesz nekünk az UEFA… Addig még jobb helyen van ott… Mert ha josszútávó szerződést akarnánk neki adni és Dragó utódját látnánk benne az más lenne. De egy fél éves kölcsönadás valóban nem tenne jót a karrierjének.

én teljesen megvédem. egy jó barátom nagyon jóban van vele, egyáltalán nicns elszállva. teljesen szerény a gyerek. de valljuk be, közelebb van az első csapathoz, mint németh krisztián, de ha őt akarnánk kölcsönvenni mindenki irreálisnak tartaná… kádár azt mondja mindig, hogy neki a fejlődése a legfontosabb és mindent beáldoz annak érdekében, hogy jó focista legyen. és a fejlődése tényleg garantáltabb a nufc-nél, mint itt. főleg ebben a hátralévő nb2es szezonban.. a football manager szerint is 10es skálán 9-es védő lesz, meg angliában is mindenki odavan a gyerekért. :)

Owen ellen készül edzőmeccseken, Duff, Coloccini látja el tanácsokkal, és majd pont a Fradiba jön egy fejlődése szempontjából meghatározó évben. Azt azért tegyük hozzá, hogy taktika 0, 3 ponttal vagyunk egy teljes munkaidőben fölművelést végzőkből álló csapat előtt. Nektek az lenne a legjobb, ha 33 éves angolok, kölcsönjátékosok alkotnák a Ferencváros keretét? Mert, hogy alapból minden magyar játékosra rámondjátok, hogy sz@r az biztos!

2009.01.10.

Kádár csak a kispadon... nem szokásom a lekicsinylés, de aki ezt írta arra azt kell mondanom, HÜLYE GYEREK, KAPJ A FEJEDHEZ....nem a fradi vagy a vecsés kispadján, hanem az angol I.osztály kispadján!

Newcastle reservében rendre igazolja. Olyan nagy sztár a reservék között, mint Németh a Poolban.

 

Az utolsó fél óra volt jó az egész meccsben, mert Nasri akkor ment középre és bejött Vela. A meg nem adott 2 jogos 11-esen kívül is voltak azért helyzeteink.
Örülök, hogy Kádár mostanában kerettag.
Sokkal nagyobb esélye van bekerülni a kezdőbe, mint az agyonistenített liverpooliaknak.

 

Ismét keretbe került a Newcastle-nél Kádár Tamás is. A magyar légiós a kispadról volt részese együttese West Ham elleni 2-2-es, fordulatos csatában kivívott döntetlenjének.

 

2009.01.14.

 

a hozzászólásoknál olvasva a legtöbb szurker kezdőbe rakná! pl.:

 

Amúgy szerintem az ő szereplése lenne a legjelentősebb a premier leagues magyarok közül, mert hát ő ugye még 19 éves sincs. De azért azt sem lehet várni tőle, hogy mindjárt megváltja a világot. Szépen fokozatosan fejlődni!!! Hajrá Tomi!

 

A nufcblog.com-on is egyöntetű a bizalom Tamás irányában.
Sok sikert Kádinak,továbbjutást a gárdának!

 

2009.01.21-i súlyos sípcsonttörés után:

 

balsors, akit régen tép….

 

Nem hiszem el.... Remélem nem töri derékba a még csak alig beindult karrierjét...

 

Jobbulást!!!

 

Pedig már ott kopogtatott a nagy csapat kapuján, tartok tőle, hogy haza fog térni, nagy kár érte...

 

Bazz.. áhh.. Jobbulást, kitartás, lélekben is! Leszel még közelebb is.

 

Mielőbbi felépülést!

 

Jobbulást és sok sikert! Küzdeni mindig, feladni soha!!!

 

mielőbbi és teljes felépülést neki

 

tényleg hihetetlen...

 

Hihetetlen bazm, hogy felépíti magát a kölök, ott lesz a felnőtt kezdő környékén, utána meg elmegy a lába. Fiatal, fel kell épülnie, sok örömünk lesz még benne.

 

Szegény....mielőbb gyógyulj meg!

 

Hát igen ilyeneken múlik, hogy valakiből milyen játékos lesz... a szerencse sajnos nincs velünk a legközelebbi pillanatokban. Jobbulást !

 

Nem hiszem el! Már nagyon nagyon közel volt!! Jobbulást Tomi!

 

Sajnálatos! Mielőbbi gyógyulást!

 

Jobbulást! Szurkolok neked!!!

 

Hát ezt nem hiszem el. Joe Kinnear  meg befonja a haját hétvégére mert iszonyu rövid a pad védőből. Most már Kádár sincs.
Pedig úgy szorítottam hogy bemutatkozhasson a Pl-ben..

Nagyon rosszkor jött, az U20-as VB és a felnőtt-csapatban kerülés szempontjából! DE....nem tudom, lehet-e véletlen, h. ennyi magyar fiatal sérül le több hónapra........

Mielőbbi gyógyulást! Ez aztán tényleg nem felkészítés kérdése...

Most jönnek ki a fizikai hiányosságok. Itthon gyerek korukban nem kapják meg azt a fizikai felkészítést,ami késszé tennék őket egy Anglia futball karriere.

mégis mi köze van a fizikai felkészítésnek ahhoz, hogy valaki a pályán eltöri a lábad?

Itt nem izomszakadásról,meg húzódásról van szó...Beckhamnek is tört már el a lába,és Del Pieronak is.
Az angliai és más focistáknak is törik a lábuk,még ha nehéz is elhinni

Ez Anglia! Itt a foci, eszi a játékosokat, sajnos.

Mielőbbi nagyon gyors felépülést kívánok ennek a tehetséges srácnak!

kurv.jo...remélem hamar felépül

Komolyan mondom, az Angliában játszó fiatal magyar játékosok többet sérültek mint amennyit játszanak! Nem tudom hogy ez csak egy pechsorozat-e?

Áááá!!! Nagy kár, nagyon nagy kár! Remélem azért sikerül jövőre debütálnia a nagyoknál! Jobbulást neki!
Sokan mondják, hogy a magyarok fizikai állapota így, meg úgy, de könyörgöm, mi köze ennek ehhez az esethez???!!
Magyarázza már el nekem valamelyik nagyokos, hogy hol látjátok itt a fizikai, erőnléti hiányosságokat??
Komolyan mondom... Már kölyökkorom óta Fradi drukker vagyok, de teljes mértékben egyetértek onlyval. Hol látsz te itt nagy arcot! Ember a Newcastle-ben játszik, nem az albán ötödosztályban! Onnan még jó, hogy nem akar NB2 -be jönni!!!

Nem, a mosoly nem annak szól, de ezekszerint te csak az ns-ben közzétett nyilatkozatát olvastad... a topfoci.hu-n lehetett olvasni, hogy valami ilyesmit mondott: "a Fradiba?? Ne vicceljenek..." én megértem a döntését, nem azért haragszom rá, mert nem jött a Fradiba, egyértelmű a döntése, ez nem vitás... de az nem, hogy ilyen fiatalon nem tud tisztelettel beszélni egy ilyen klubról, és ha profi futballista, akkor tudnia kell profin nyilatkoznia is... Sokféleképp elő lehet adni magadat, mondhatta volna, hogy "nagyon megtisztelő a Ferencváros ajánlata, de úgy érzem, a karrierem és a fejlődésem szempontjából nem lenne ideális döntés" ... érzed remélem te is a különbséget :)

JobbulásT Tamásnak! Nagy kár hogy pont most történt ez a baleset vele. Ha legalább párszor bizonyíthatott volna a premier leagueben akkor bizos nem merült volna feledésbe az idei teljesítménye, de így egy hosszú rehab után megint kezdheti előről....

Nyílván nem nemzet függő, de annyira tipikus... Olyan szerencsétlenek vagyunk a foci terén már nagyon régóta... Nagyon bosszantó! Mielőbbi gyógyulást!!!

Ilyen nincs... :(

És a legelszomorítóbb az egészben,hogy pont az erőnlét,a fizikum az,ami nem kerülne semmibe.

habár itt igazat is kell adni Majkelnajt-nak. egy lábtörés ellen nem találtak ki még a helyes fizikai felkészülést:). tehát ez ugyanugy megtörténhetet volna bárkivel angliába.

Gyepest vagy Mátét ne hasonlitsuk Kádárhoz. Mindenketten 20 év fölött kerültek ki (ha jól emlékszem jóval fölötte). ami azt jelenti, hogy az (fizikai) alapokat Magyarországon kapták. tudom itten még 23-24 éves is fiatalnak számit - nagy tévedés. aki nem kapja meg tinikorában már a rendes alapokat nem fog a mai fociban már egy olyan ligában mint a premierleague-ben folyamatosan serülés mentesen játszani tudni. szomorú valóság

Én Fradista vagyok Tooyás 39 éve. 4 éves korom óta,de őszintén felháborít ha Te ennek most örülsz! A végén ugyanis "vigyorogsz". Azt mondta,hogy számára visszalépés lenne a Newcastle-ból a Fradiba jönni. Ebben Te hol nem látod a rációt már megbocsáss?? Kérdem ezt úgy,hogy a mai napig ott vagyok a Fradi hazi meccsein és ami csak közel esik hozzánk.

még jó, hogy elutasította a fradit, végül is focizni szeretne, eredményes karriert, nem bohóckodni a magyar másodosztályban...

Gyepes, Máté és most Kádár, mind középhátvéd. Mindegyik fiatalon ment ki Angliába és amikor tűz közelébe kerültek, amiből a válogatott is profitálhatott volna, mind lesérültek:(

Nagyon sajnálom Kádárt, de ez a nagyképűség ára, ugyanis Isten nem bottal ver... Pár hete, hónapja már sztárnak számít Magyarországon, és a Fradival csak hírbe hozták (CSAK HÍRBE!!), ő meg flegmán, nagyképűen semmibe vette az legnevesebb, legeredményesebb magyar klubot... Most lesz ideje visszavenni az arcából :)

Ez sajnos benne van ebben a játékban, remélem, hamarabb felépül, mint 4-6 hónap. Fiatal szervezet, elvileg gyorsabban regenerálódik. Jobbulást!

Van Persie (asszem így irják) lábujja a ManUtd-nek rúgott gólja utáni örömködés közben tört el ha jól emlékszem. Javítson ki aki pontosan emlékszik az esetre,ha másként volt.

Ha valakinek szanaszét rúgják a lábát, teljesen mindegy, h magyar vagy angol, ugyanúgy el fog törni a lába. MAx vannak mázlis és kevésbé szerencsés szituációk!

Konkrétan ne a törésre gondoltam,elnézést.Csak az olyan viccekre mint például Király Gabi lesérült a kispadon gólöröm közben.Volt már olyan is hogy otthon rosszul kelt ki az ágyból és meghúzódott,stb.

The same old story... x(

Ó szegény srác! Pedig nagyon jó úton jár,járt. Mielőbbi gyógyulást és minden jót neki!

Ez a srác sztem minden jóval rendelkezik egy jó karrierhez és nem az itthoni hiányosságok miatt tört el a lába, pláne meg már rég kiment az angolokhoz. Tudod, az angol gyerekek sem kapnak csont helyett acélbeültetést, hanem ott ilyen a foci, törnek a csontok, mindegy hogy magyar vagy angol.

ááá. szegény tomi. most végre már a cserepadon ülhetett a premier league meccseken, már csak egy-két meccs, és debütálhatott volna is:S. nem igaz, nagyon sajnálom szegényt és mihamarabbi felépülést kívánok

Na ja, ha csak a felét berúgnák, már más lenne a leányzó fekvése...

Ízlés dolga természetesen. Szabadon választott!:) A ManUtd helyzet kihasználása..........Én az elmúlt 10 évben biztosan nem láttam ilyen förtelmesen pazarló United-et az fix.

Nagy kár!Reméljük hamar "kijön" ebből a súlyos sérülésből.Végre lenne egy fiatal jó felépítésü balhátvédünk,aki hamarosan a válogatottnál is figyelembe vehető,és gyorsan elfelejthetnénk a Lőwöket,Bodorokat,Vanczák sutákat!!

Mondjuk ezzel vitatkoznék, én szívesebben megnézek egy Barca - Malorca meccset, mint egy Mu - Hull -t. Az előbbi esetében az élvezetes játék garantált, a kérdés csak az, hogy megáll-e 3 alatt a Barca, míg utóbbinál hajtós játék, de tuti 1:0 :D

Persze,az "utolsó csepp vérig" az angol foci! Szépségről ritkán van szó. Az Arsenal esetében mondjuk igen,Ők szemet gyönyörködtető focit játszanak sokszor. A ManUtd-el is előfordul. De többségében eszement karakkolás,hajtás,őrült iram van. Ez kell a népnek. Nem véletlen a teltházas meccsek jóformán mindenhol.

jött volna a fradiba, nem lennének ilyen gondjai!

Szerintem már érzi a különbséget az angol tarcsi és az NBII között! Isten ments hogy hazajöjjön! Megértem, h lenézi a fradit és bármelyik magyar csapatot kintről! Több esze lesz annál, h hazajöjjön! és a lábtörésre tényleg nehéz fizikálisan felkészülni!

bas.s.z.us..pedig éppen ott volt a nagycsapatnál a bemutatkozás határán....:S Mielöbbi gyógyulást!

Nem is hinném el ha nem Angliában történt volna....fakutyák

Ennek mi köze van a kondihoz??? :)
A húzódások, szakadások lehetnek annak a következményei valóban, de kedves Sisilac annak,hogy valaki beleszált szegény Kádár lábába, és az eltört annak mi köze van a kondihoz???? :D

Tipikus magyar történet, ilyen tényleg csak velünk történhet!Ezért kell minnél előbb kimenni a fiatal játékosoknak külföldre, mert az itthoni kondival csak folyamatosan lesérülnek.Nagyon sajnálom Kádárt, inkább kaptak volna gólt csak ne sérüljön le!

Ilyen csak a szerencsétlen magyaroknak jár ki. Krisztián után Tamás is a debütálás küszöbén sérül le.:(( Négy hónap rengeteg idő, csak remélni tudom, hogy majd Tomi ott tudja folytatni, ahol abbahagyta.

Sajnálom a srácot!

bas.s.z.us..pedig éppen ott volt a nagycsapatnál a bemutatkozás határán....:S Mielöbbi gyógyulást!

aki többet szeretne megtudni Tamás állapotáról annak ajánlom a p.e.p.s.i.f.o.c.i.hu-t (persze pontok nélkül)

Jobbulást neki!!!

Nem hiszem, hogy az onlájnosok tudnak perfectül angolt. :-)

Tessék, például itt a Newcastle sajtósainak száma:
Press Office : 0844 372 1892 ext. 8420
Nehogy már az olvasó tanítsa, hogyan kell újságot írni.

Abból lehet következtetni, hogy az angol lap szerint kórházba szállították???
Bakker, egy magyar játékos, utánpótlás-válogatott. A magyar sportnapilap meg nem képes felhívni valakit?

A múltkori cikknél pedig 1-2 kommentben azt fejtették ki hogy mekkora kamuszöveg hogy azért nem játszik a tarcsi meccseken hogy nehogy megsérüljön,hát sajnos így járt:(
Mielőbbi jobbulást kívánok neki!

baaaaaaaaaaaaaasssszus... :( :( :( pedig már télleg majdnem ott volt, hogy bemutatkozhasson a nagycsapatban! sajnos úgy tűnik, hogy az angol bajnokság túl kemény a magyar focistáknak, folyamatosan lesérül mind. :S Buzsáky, Németh, Gera (most épült fel), most Kádár... pedig mindegyikük már jóideje kinn van. mindenesetre JOBBULÁST, TAMÁS!!! drukkolunk Neked itthonról!

azt olvastam, h eltört a lába...:(
jobbulást!

k-ra jó.. legalább annyit jó lenne tudni, hogy van-e esélye felépülnie az u-20-as vb-re..
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de az eddigi angliai szereplése alapján eléggé sérülékenynek tűnik a srác..

A szokásos magyar történet! Miért súlyt minket mindig a sors?

f asza...:S

Huh, szegény Kádi... Nehogy derékba törjön a karrierje. Jó arc a srác. Meg jól is focizik.

Természetesen elfogult vagyok Kádi iránt magyarsága miatt és jó olvasni, hogy milyen fontos játékosa a Newcastle United-nek. Sajnos ez a sérülés rosszkor jött mind neki, mind a csapatnak, reméljük minél hamarabb felépül!

Szegény srác, nagyon sajnálom.

“komplikáció” elvileg nincs, “csak” sima sípcsonttörés, így elvileg vissza tud majd kerülni 100%-os állapotba.

Nagy erejű,szerencsétlen ütközés lehetett.Tamás igyekezett tisztázni a tizenhatos jobb oldalánál és hatalmas lendülettel csúszott oda a makihoz.
A körülményekhez képest gyors felépülést Kádinak!

great shame, but he will be back stronger!

Here, any lads who’ve got facebook, he’s on it and his page is inundated with messages of sympathy…

If you want to share your own condolences his page is:

http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1229741762&ref=ts

Though I think he needs to accept you before you can comment?

 

brilliant attitude from one so young. the lad has pride for the shirt as do all the young guns time some of em were given there chance. tamas kadar i applaud u and wish you a speedy recovery.

What an attitude !

Zog, look, listen and learn !

Really hope this makes it, he clearly has the right attitude and at the moment is making the grade at his level.

All the best lad, looking forward to seeing you in the first team next season.

 

Gutted for him.

Our best young player, definitely our best young defender by a distance atm.

Was hoping for him to break into the first team this year, certainly got the quality.

 

Top class attitude.

Our most promising youngster and he gets an injury, a serious one at that,luck of the toon i really do think we are cursed.

 

quality Lad!

also has a bit of class good luck Tamas!

 

Fantastic attitude by the looks of things.

“the lad broke my leg, but i dont really care. the mackems didnt score so i did my job”.

Would have liked to see him get some first team action in the coming weeks so its a huge shame for him and the team like. Hopefully he’ll come back stronger though and get the chance he quite clearly deserves.

 

according to that nile is an aresenal fan

 

here man, the blokes hurt himself, he hasnt died!
He will be back next season!

 

Shame for it to happen to someone possibly on the verge of their senior debut. Hopefully he recovers well and can at least show up in some Carling Cup matches early next season. He deserves the go out.

 

Great attitude, goign to be a great player

 

True he’s just broke his leg, but… that’s his life and career, there in his legs.

We all know a fair few nufc players who’ve suffered broken legs and never returned to the level they were at before.

It’s the way he broke it for me (stopping the mackems scoring at the death) that makes it mean more than just a training ground injury say. If more of our 1st team had his commitment do you think fat sam’s lot couldve put 3 past us?

Each to their own like but I’m going to wish him well on facebook, if only to show him that toon fans give a toss about the lads wearing the badge.

You don’t need to add him as a friend, just choose to send a message.

 

Brilliant attitude. Just the sort of player we will need in the Championship. Lets get rid of the expensive wasters and make use of the youngsters we are getting in. They could be terrific in the Championship. Freebies like Lowenkranz may prove their worth in a lower division.
Its about time JK showed some moral courage and resigned like the King. We all know he is getting no money (not unless we sell at any rate) and we all know the stars are on their way in the summer when wwe are relegated. Why is he putting up with it. We are showing no interest in Bullard who has gone to Hull for £5M (only five million!!!)and are allegedly chasing some guy in France for £10M. Do you think we are going to get him?? Ha ha. We should all just settle back and prepare for the Championship.

 

Just hope the lad comes back fully fit and ready. He can take a slong as he needs and not be rushed, then he may just get a chance.

Az a baj,hogy jellemző,hogy szinte minden fiatal magyarunk lesérül,egyből,ahogy lenne lehetősége,Németh,Kádár...
Pech,sajnos.

Jó nyilatkozat :) .Mielőbbi felépülést és A csapatban való mielőbbi bemutatkozást kívánok neki.

Profi játékos, profi nyilatkozat, profi hozzáállás! és tényleg jó h ilyen profijaink is vannak és képviselik a mi kis hazánkat! mielöbbi gyógyulást!!!!

Mit tehetnék még hozzá az előttem való hozzászólóhoz. Nem tudok semmit. Nagyon jó magyarnak lenni. Büszkék voltunk rád eddig is Tamás. Bizonyítottad nem volt hiába . . .Veled vagyunk ! ! !

Szép volt Tamás! Ilyenkor büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb visszatérhess!

Tomi üzenete az iwiw-en:

 Köszi mindenkinek, aki gondolt rám. Nagyon jól esett, és erőt is adott! Mondjuk nem kell aggódni, majd csak felépülök. És most elkezdünk majd egy xbox tornát. Hehe! Pusz mindenkinek! Kádi

 Csak előre Kádi, jó focista vagy nagyon és az is maradsz!!! jobbulást és fel a fejjel!!

 

Tomikám, mielőbbi gyógyulást, mielőbb szeretnénk a Premier Ligában látni a nagycsapatok ellen. Kádár Anyu és Waltner Robi: Köszönjük!

 

 

     
Háttérzene
     

Legutóbb feltöltött információk

     

 

 


 
 

 

 

NUFC hivatalos oldal:

 

Chronice Live:

Angol szurkolói oldal:

 

Magyar szurkolói oldalak:

(klikk a bannerekre)

 Blaydon Races

 

Tamas Kadar - The Magpie:

 

 

Fotók - Kádár Tamásról:

 

Sportfotók:

 

Sport fotók

(Live pictures):

 

SNSpics:

 

Zimbio pictures:

 

NUFC pictures:

 

     
My Family

Édesanyám oldalai: 

 

 

 Nővérem tortacsodái:

 

 

 

 

 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!