Kádár Tamás honlapja
Legfrissebb hírek
     
Menü
     
Nemzetközi szereplések
     
Utánpótlás válogatott
     
ZENE
     
Szurkolók írták

 

     
Képtár
     
Elérhetőség
     
VENDÉGKÖNYV

Ide írhatsz!

     
Bannerem
     
Társalogjunk!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Ennyien jártak nálam
Indulás: 2007-03-03
     
U-17 Croatia, Slovenia - Hungary

Edzőmeccset játszott a csapat

2007. 01. 29.

A Szokolai László szövetségi edző által vezetett U17-es válogatott bő keretének tagjai hétfőn ismét találkoztak, s a SportMax centrumban felkészülési mérkőzést játszottak a Ferencváros fiataljai ellen.

Szokolai László tanítványai a március közepén Franciaországban rendezendő Európa-bajnoki selejtező-tornára készülnek. Együttesünk a selejtező elitkörében a házigazda, azaz a bombaerős Franciaország, valamint két skandináv gárda, Norvégia és Finnország ellenében vívhatja ki az Európa-bajnoki szereplés jogát.

Válogatottunk a sikeres felkészülés érdekében hétről-hétre edzőmeccset játszik. Hétfőn a Ferencváros korosztályos gárdája volt az ellenfél, s nemzeti csapatunk 1-1-es félidő után 6-3-as vereséget szenvedett.

Porecsben táboroznak a fiatalok

2007. 02. 05.

Két edzőmeccset játszik a gárda

Szokolai László csapata, az U17-es válogatott hétfőn a horvátországi Porecsbe utazott. A gárda egy hétig az Adriai-tenger partján készül a márciusi korosztályos Európa-bajnoki selejtezőkre. Együttesünk Franciaországban a házigazdák mellett Norvégiával és a Finnországgal küzd meg a továbbjutásért - a csoportból csak egy ország válogatottja jut ki a kontinensviadalra.

A mieink szerdán Rovinjben, pénteken pedig Porecsben játszanak felkészülési mérkőzést, mindkétszer a házigazdák ellen, 11 órai kezdettel.


Az U17-es válogatott

Varga Bence (VfB Stuttgart), Nagy Dávid Balázs (DVSC-TEVA), Molnár Marcell (MTK Budapest), Gulácsi Péter (MTK Budapest), Merczel Zsolt (MTK Budapest), Gosztonyi András (MTK Budapest), Országh Péter (Ferencváros), Sváb Dániel (Ferencváros), Simon András (MTK Budapest), Hajdu Zsolt (MTK Budapest), Litauszki Róbert (Újpest FC), Nikischer György (Dunakanyar-Vác), Göcze Gergő (Szombathelyi Haladás), Gondor István (Nyíregyházi Spartacus), Varga Domonkos (FC Sopron), Kádár Tamás (Zalaegerszegi TE), Klein Attila (DVSC-TEVA), Bogyinszki Attila (Békéscsabai EFC), Iszlai Bence (Veszprémi LC), Kunsági Roland (Budapest Honvéd)

(Fotó: Fedor János)

Egy gól döntött Horvátország javára

2007. 02. 07.

A magyar U17-es válogatott egygólos vereséget szenvedett első idei felkészülési mérkőzésén Rovinjban, Horvátország elleni. A találkozó egyetlen találatát tizenegyesből szerezték a házigazdák.

Pénteken javíthatunk

Bár többet birtokolta a labdát a Szokolai László szövetségi edző által vezetett magyar csapat, a mieink nem jelentettek komoly veszélyt a horvátok kapujára. A találkozó egyetlen gólja a 11. percben született. A játékvezető kezezés miatt a tizenegyest ítélt a vendéglátók javára, és a büntetőt Kramaric értékesítette is.

Horvátország - Magyarország 1-0 (1-0)

Magyarország: Gulácsi Péter – Merczel Zsolt, Varga Domokos, Kádár Tamás, Bagyinszki Attila – Litauszki Róbert, Hajdú Zsolt (Gosztonyi András, az 59. percben), Varga Bence (Gondor István, a 76. percben) – Nagy Dávid (Nikischer György, az 50. percben), Simon András, Molnár Marcell (Szántó Dávid, a 64. percben)
Gólszerző: Andrej Kramaric a 11. percben.

A két csapat pénteken 10 órakor Porecsben ismét megmérkőzik egymással.

Másodszor sem sikerült Horvátország ellen

2007. 02. 09.

Nem sikerült kihasználni a ziccereket

A szerdai, 1-0-ás vereség után a Szokolai László által irányított U17-es válogatott ismét megmérkőzött Horvátország korosztályos együttesével. A horvát gárda - ahogyan az előző mérkőzésen - pénteken is 1-0-ra győzött.

Bár a tervek szerint a találkozóra Porecsben került volna sor, a sok eső miatt a mérkőzést Vrsarban játszották. A találkozó első periódusában minkét gárda előtt adódtak helyzetek, de csak a házigazdáknak sikerült a kapuba találniuk: a 20. minutumban Ozovics szabadrágásból lőtt a hálóba. Ezután nagy fölénybe került Szokolai László csapata, jó néhány helyzetet dolgozott ki a magyar gárda, de együttesünknek nem sikerült egyenlíteni.


Horvátország – Magyarország 1- 0 (1-0)
Magyarország:
Göcze Gergő – Ország Péter (Merczel Zsolt a 75. percben), Varga Domokos, Kádár Tamás, Bagyinszki Attila (Nagy Dávid a 41. percben) – Sváb Dániel, Litauszki Róbert (Nikischer György a 71. percben), Gosztonyi András – Molnár Marcell, Simon András
Gólszerző: Ozovics a 20. percben.

Sikeres volt a porecsi edzőtáborozás

2007. 02. 13.

A múlt héten Horvátországban táborozott az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő U17-es válogatott. Bár a korosztályos együttes mindkét Horvátország elleni edzőmérkőzésén minimális vereséget szenvedett, Szokolai László szövetségi edző úgy véli, a csapat jó úton jár.

Nehéz Eb-selejtezők előtt a válogatott

- Porecsben öt napig kiváló körülmények között készülhettünk, és erre nagy szükségünk is volt – kezdte értékelését a szövetségi szakember. - Március második felében roppant nehéz Eb-selejtező torna vár ránk, hiszen a továbbjutás érdekében a francia csapatot kellene magunk mögé utasítanunk, és ez Franciaországban nagy bravúr lenne. Mivel a franciákon kívül Finnországgal és Norvégiával, azaz két fizikálisan nagyon erős skandináv gárdával is meg kell mérkőznünk, joggal mondhatjuk, hogy minden tudásunkra és felkészültségünkre szükség lesz.

Ami a múlt héten Horvátországban lejátszott két mérkőzést illeti, Szokolai László csalódott az eredmény miatt, hiszen mindkét összecsapáson 1-0-ás horvát győzelem született.

- A találkozókon egyenlő ellenfelei voltunk a horvátoknak, akik a játékvezető támogatását is élvezték - mondta a meccsek kapcsán az edző. - Bosszantó a két vereség, mert győzni utaztunk Horvátországba, nem kikapni…

A jó csapatszellem is fontos

- Ugyanakkor a két felkészülési meccs az eredménytől függetlenül kiváló alkalmat szolgáltatott arra, hogy új játékosokat próbáljak ki - folytatta Szokolai László. - Néhányan kimondottan jó benyomást keltettek, Bagyinszki Attila teljesítményével például nagyon elégedett voltam. Próbáltuk erősíteni a csapatszellemet is, mert mint mondtam, Franciaországban minden apróságnak komoly jelentősége lehet.

Az U17-es válogatott tagjai február 20-án Agárdon vesznek részt egy összetartáson, majd március 6-án és 8-án Szlovénia ellen játszanak két barátságos mérkőzést. A közvetlen felkészülés március 20-án kezdődik, ekkor Tatára költöznek játékosok. A csapat a franciaországi Eb-selejtező minitornán március 26-án, hétfőn vívja első mérkőzését Finnország ellen. Két nappal később Norvégia lesz az ellenfél, a zárónapon, március 31-én pedig a házigazdákkal csap össze Szokolai László együttese.

A szakvezető elmondta, már az is jelentős eredmény, hogy a csapat tornagyőztesként kvalifikálta magát az elitkörbe, ám természetesen Franciaországban sem epizódszerepet kíván játszani.

- Az utánpótlás-csapatok esetében a közvetlen eredmény mellett az is fontos, hogy felkészítsük a játékosokat felnőtt karrierjükre - fogalmazott Szokolai László. - Büszke vagyok arra, hogy az előző korosztályos együttes tagjai közül két játékos, Hrepka Ádám és Vass Ádám már bemutatkozhatott a nagyválogatottban.

Edzés majd mérkőzés Agárdon

2007. 02. 20.

Minimális vereség

U17-es válogatottunk labdarúgói a keddi napot Agárdon töltötték. Az MTK Budapest meghívásának eleget téve a csapat tagjai a kék-fehérek utánpótlás-centrumában, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián vettek részt egy intenzív, másfél órás tréningen, majd délután megmérkőztek az MTK U19-es csapatával.

A csapat idei legfontosabb feladatára, a franciaországi Eb-selejtező minitornára készül, amelynek során március 26-án, hétfőn vívja első mérkőzését Finnország ellen. Két nappal később Norvégia lesz az ellenfél, a zárónapon, március 31-én pedig a házigazdákkal csap össze a válogatott.

Szokolai László a Gulácsi Péter - Szokol Zsolt, Varga Domonkos (Bencze Zsolt), Kádár Tamás (Klein Attila) Bagyinszky Attila - Litauszki Róbert (Simon Ádám), Sörny Ottó (Sváb Dániel) - Nikischer György, Simon András, Nagy Dávid - Molnár Marcell összeállításban játszatta a gárdát, amely 2-2-es félidő után 3-2-es vereséget szenvedett. A válogatott két gólját Molnár Marcell és Nagy Dávid szerezte.

- Remek iramú mérkőzés volt, amelyen mindkét csapat tagjai nagyon hajtottak, komoly erőfeszítéseket tettek a győzelem érdekében - mondta a találkozó után Szokolai László szövetségi edző. - A nagy küzdelem sok helyzetet eredményezett, a lehetőségek közül az MTK eggyel többet tudott kihasználni, mint mi.

A csapat tagjai jövő szerdán ismét találkoznak, akkor Szegeden vesznek részt egy tréningen, majd játszanak edzőmeccset. Március 6-án és 8-án határmenti mérkőzést játszik a csapat - az ellenfél mindkét alkalommal Szlovénia lesz.

 

 

Vereség Szegeden

2007. 02. 28.

Az U17-es válogatott keretének tagjai a szerdát Szegeden töltötték. Délelőtt tréningeztek a Tisza Volán műfüves pályáján, délután pedig megmérkőztek a vendéglátó együttessel.

Tisza Volán - U17-es válogatott 4-2 (1-0)
U17-es válogatott, első félidő: Gulácsi Péter - Merczel Zsolt, Bencze Zsolt, Kádár Tamás, Tóvizi Tamás - Ladiszlai Krisztián, Litauszki Róbert, Gosztonyi András, Hajdú Zsolt - Nagy Dávid, Molnár Marcell
Második félidő: Trepák Attila - Szokol Zsolt, Vincze Dániel, Klein Attila, Bagyinszki Attila - Iszlai Bence, Simon Ádám, Gondor István, Szörny Ottó - Nikischer György, Sváb Dániel
Gólszerző: Szélpál T., Csák Z., Harmos Zs., Miklya M., illetve Nikischer 2.

Az első félidő jó iramú játékot hozott - az U17-es válogatott részéről sok kimaradt helyzettel. A mérkőzés első lehetősége a válogatott előtt adódott, Nagy Dávid lövését a szegedi kapus kapufára ütve mentette, nem sokkal később a hazai csapat egy szabadrúgás utáni kezezés miatt megítélt büntetőből szerzett vezetést. A félidő második felében is a válogatott előtt adódott több lehetőség, a helyzetek azonban rendere kimaradtak.

A második játékrészben a Tisza Volán újabb gólt szerzett, ám Nikischer György duplája révén egyenlítettek a fiatalok. A hazai gárda azonban előbb egy újabb tizenegyesből ismét vezetést szerezett, majd kettőre növelte előnyét, s ezzel beállította a végeredményt.

 Siker a szlovénok ellen

2007. 03. 06.

Magyarország és Szlovénia U17-es válogatottja kétszer is megmérkőzik egymással a héten. Az első, Lendván megrendezett összecsapáson, kedden Szokolai László együttese 1-0-ás győzelmet aratott. A találkozó egyetlen gólját Kádár Tamás fejelte, egy szöglet után.

Kádár Tamás gólja döntött

Ismét sikeres felkészülési mérkőzésen van túl a március végén, Franciaországban rendezendő Eb-selejtezőtornára készülő U17-es válogatott. A Gulácsi Péter – Merczel Zsolt, Varga Domonkos, Kádár Tamás, Tóvizi Tamás – Litauszki Róbert, Varga Bence (Hajdú Zsolt, 70. percben) – Molnár Marcell (Bagyinszki Attila, a 78. perben), Iszlai Bence, Nagy Dávid (Sváb Dániel, a 65. percben) – Simon Ádám (Nikischer György, a 79. percben) összeállításban szereplő gárda mindvégig irányította a mérkőzést, és Kádár Tamás 23. percben, egy sarokrúgás után szerzett góljával a győzelmet is megszerezte.

Szlovénia U17 - Magyarország U17 0-1 (0-1)
Gólszerző: Kádár a 23. percben

A két együttes csütörtökön 11 órakor a határ magyar oldalán, Lentiben ismét összeméri tudását.

 

Újabb győzelem Szlovénia ellen

2007. 03. 08.

U17-es válogatottunk a keddi, 1-0-ás siker után csütörtökön ismét megmérkőzött Szlovénia korosztályos együttesével. Szokolai László gárdája ezúttal is egygólos győzelmet aratott.

A keddi, lendvai találkozó után most Lentiben mérkőzött meg a két csapat. Ahogyan az első mérkőzésen, ezúttal is a magyar gárda irányította a találkozót, fiataljaink uralták a játékot, s végül megérdemelten győztek.

Az U17-es válogatott a Göcze Gergő – Szokol Zsolt (Merczel Zsolt szünetben), Varga Domonkos, Kádár Tamás, Tóvizi Tamás – Litauszki Róbert, Iszlai Bence – Varga Bence (Hajdú Zsolt az 50. percben), Molnár Marcell (Gosztonyi András az 58. percben), Nagy Dávid (Sváb Dániel a szünetben) – Simon András (Nikischer György a 68. percben) összeállításban szerepelt. A győztes gólt Simon András szerezte a 24. percben, a csatár Molnár jobb oldali beadását követően lőtt a hálóba.

Magyarország U17 - Szlovénia U17 1-0 (1-0)
Gólszerző: Simon a 24. percben
.

 

     
Háttérzene
     

Legutóbb feltöltött információk

     

 

 


 
 

 

 

NUFC hivatalos oldal:

 

Chronice Live:

Angol szurkolói oldal:

 

Magyar szurkolói oldalak:

(klikk a bannerekre)

 Blaydon Races

 

Tamas Kadar - The Magpie:

 

 

Fotók - Kádár Tamásról:

 

Sportfotók:

 

Sport fotók

(Live pictures):

 

SNSpics:

 

Zimbio pictures:

 

NUFC pictures:

 

     
My Family

Édesanyám oldalai: 

 

 

 Nővérem tortacsodái:

 

 

 

 

 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!