Kádár Tamás honlapja
Legfrissebb hírek
     
Menü
     
Nemzetközi szereplések
     
Utánpótlás válogatott
     
ZENE
     
Szurkolók írták

 

     
Képtár
     
Elérhetőség
     
VENDÉGKÖNYV

Ide írhatsz!

     
Bannerem
     
Társalogjunk!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Ennyien jártak nálam
Indulás: 2007-03-03
     
Intertotó 2007.

 

 

A mérkőzés tudósítása:

90+4. perc Vége a mérkőzésnek. A második félidő első 15 percében kétségkívül nagy erőket mozgosított a zalaegerszegi együttes az egyenlítés reményében, a nagyobb játékerőt képviselő oroszok azonban biztosan nyerték Volkov mesterhármasával az összecsapást.
90+2. perc Lukács 18 méterről a balösszekötő helyéről próbálkozott, Kolinko biztosan védett.
90. perc Négy perc lesz a hosszabbítás.
86. perc A mérkőzés hőse, Volkov helyett Fabio állt be az oroszoknál.
81. perc A büntetőt Volkov lőtte a kapu jobb alsó sarkába. 0-3
80. perc Büntetőhöz jutnak az oroszok, Lipcak elütötte Volkovot. A kapus piros lapot kapott, a háló elé - cserelehetőség híján - Kádár áll.
77. perc Diawara helyett Lukács a pályán.
76. perc Bajramov kapott sárga lapot kakaskodás miatt.
71. perc Tóth Zoltán helyett Balázs a pályán.
70. perc Volkov egy szöglet utáni kényszerítőzés után vágta kapu fölé a labdát.
66. perc Rjazancev a jobb oldalról remekül ugratta ki a lesre játszó védők közül mélységből kilépő Volkovot, aki a kaputól 35 méterre átvette a labdát, tett vele húsz métert, majd ballal elegánsan a kapu bal oldalába helyezett. 0-2
62. perc Kádár passzolt a bal oldalon érkező Mátéhoz, aki 30 méterről keményen lőtt, Kolinko pedig a kapu közepébe tartó löketet öklözve hárította.
58. perc Noboa tette le a jobbösszekötő helyén meglóduló Rjazancevnek a labdát, akinek 15 méteres lövésébe Kádár tette bele a lábát. Volkov végezte el a szögletet, Gabriel hét méterről fejelt kapura, úgy hogy a gólvonalon álló Tóth Zoltánról pattant ki a játékszer a mezőnybe.
53. perc Diawara a vendégek tizenhatosa előtt tette le a labdát Máténak, aki 15 méterről tekert Kolinko ölébe.
52. perc Egy orosz csere: Gatskan helyére Noboa állt be.
49. perc Tóth Norbert egy kósza labdát ballal, 15 méterről szúrt kapura, a labda azonban a léc fölött hagyta el a játékteret.
47. perc Egy gyors egerszegi kontra futott a pályán, amelynek végén Koplárovics egyéni alakítása után egy cselt követően 15 méterről ballal lőtt kapura, Kolinko akrobatikus mozdulattal hárított, a labda a balösszekötő helyén tartózkodó Diawara elé pattant, akinek ballábas, 10 méteres lövésébe lépett bele az utolsó pillanatban Szinyov.
46. perc Elkezdődött a második félidő. Molnár Balázst Tóth Norbert váltotta.
45+2. perc Vége a félidőnek. A kiegyenlített játékot, de jó iramot hozó első félidőben az oroszok megérdemelten vezetnek.
45+1. perc Molnár kapott sárga lapot, miután a félpályánál beleszállt Rjazancevbe.
45. perc Két perc lesz a hosszabbítás.
39. perc Máté próbálkozott 28 méterről, de lövése messze elkerülte a kaput.
33. perc Polgár kapott sárga lapot Vasziljev buktatása után.
30. perc A ZTE próbálkozik becsülettel, de a technikásabb ellenfél nem jön zavarba.
22. perc A szabadrúgást Volkov 23 méterről laposan ballal csavarta kapura, és a sorfalat megkerülő labda a jobb alsó sarokban kötött ki. 0-1
21. perc Botis kapott sárga lapot Bajramov ellökése miatt.
19. perc Rjazancev szöglete után Volkov kevergetett a balösszekötő helyén, majd 16 méterről lőtt, a labda a bal felső sarok fölött zúgott el.
18. perc Szalukvadze jobbról tette előre a tizenhatos előterében helyezkedő Rjazancevnek a labdát, aki lágyan Bajramov elé továbbított, a támadó lövésébe azonban Botis belelépett az utolsó pillanatban.
15. perc Kádár a tizenhatos előteréből remekül tekert középre, Waltner elől Gabriel az utolsó pillanatban fejjel szögletre mentett.
11. perc Volkov bal oldali szöglete után Gatskan fejelt 10 méterről, Lipcak azonban a bal alsó sarok elől hárított.
6. perc A zalaegerszegi tizenhatos előterében Rjazancev középről tette a balösszekötő helyén feltűnő Nardéhoz a labdát, ő pedig 14 méterről, ballal lágyan emelt, a labda a felső lécről pattant vissza Bajramov elé, akinek négy méteres fejesét védte Lipcák.
5. percTóth Zoltán jobb oldali beadását Kolinko húzta le Koplárovics fejéről.
1. perc A ZTE kezdte az összecsapást.

ZALAEGERSZEG

Kapus a bekksorból

Kádár Tamás a Veszprém hálóját is őrizte már

Szombat este az orosz Rubin Kazany gárdája az UEFAIntertotó-kupa második fordulójának első mérkőzésén 3–0ra nyert Zalaegerszegen. Kádár Tamás, az egerszegiek 17 éves játékosa nem keltett csalódást, sőt új szerepkörben is bemutatkozott a meccs hajrájában, amikor Martin Lipcákot a játékvezető kiállította. Tizenkét percig a balbekk védte az egerszegiek kapuját.

„Lendületesebben és gyorsabban játszottak az oroszok, de nem éreztem akkora különbséget, mint amit a végeredmény mutat. Csalódottak vagyunk, de a szombati visszavágón mindent megteszünk, hogy javítsunk a mérlegen” – hangsúlyozta az utánpótlás-válogatott hátvéd. A kapusposztról annyit mondott: tíz évig kézilabdázott a Veszprém együttesében, s a tréningek végén olykor beállt a kapuba. Vélhetően innen jött az ötlet, hogy a hátralévő időben ő legyen a kapus.

A tinédzser a közelmúltban Olaszországban, a Regginánál járt próbajátékon, ám az ügyben egyelőre nincsenek konkrétumok. A fiatal védő a ZTE elnökével, Nagy Ferenccel abban állapodott meg, hogy ha az olaszok ajánlatot tesznek, leülnek tárgyalni. Mivel az elnök eddig nem kereste, a Reggina valószínűleg még nem közölte elképzeléseit. Kádár Tamás ehhez annyit fűzött hozzá: nem élte bele magát a légióskodásba, persze szívesen menne külföldre. A légióslétből mindamellett nap mint nap kap némi ízelítőt, Szlavko Petrovics ugyanis alaposan megdolgoztatja a ZTE-t...

 

 

Zalaegerszeg - Annak ellenére, hogy 3-0-ra kikapott a ZTE az Intertotó Kupa küzdelemsorozatának első meccsén a Rubin Kazanytól, a látottak alapján nem keseregnek az érintettek.

Mielőtt még félreértenék a dolgokat, nem elégedettek, de tudták nagyon jól a ZTE vezetői és futballistái, hogy a Rubin Kazany, ha nem is világsztárokkal megtüzdelt csapat, de egy magyar gárdának meglehetősen nagy falat . Így is lett. Ennek ellenére a hétvégi visszavágó előtt nagyon elszánt a gárda, ezt sugallja két futballista véleménye is.

- Az első félidőben, de különösen szünet után egy darabig úgy érzem, hogy nem okoztunk csalódást - fogalmazott a 17 éves Kádár Tamás, aki a 78. perctől, miután már nem volt cserelehetősége a Zetének, a kék-fehérek kapusa volt. - Gyorsabbak és lendületesebbek is, de szerintem nincs olyan nagy különbség, mint amire számítottam. Igaz, az eredmény nem ezt mutatja.

- Hogy került a kapuba?

- Közel 10 évet kézilabdáztam Veszprémben, amikor idekerültem, a tréningek végén szórakozásképpen be szoktam állni a kapuba. Nagy valószínűséggel ezért esett rám a választás. Egy kicsit meg voltam ijedve, mi lesz, ha ziccerbe kerülnek az oroszok, de szerencsére elkerülték a lövéseik a kaput.

-Egy szemtelen cselre azért még így is futotta az erejéből.

- Nagy lendülettel érkezett az orosz fiú a tizenhatosunkon belülre, s úgy éreztem, kisebb a kockázat, mintha céltalanul kirúgom a labdát. Bejött.

A minap Bozsik Péter arról beszélt, hogy szerencsés a fia és azok a játékosok, akik ilyen következetes, kemény edzéseken vehetnek részt. Mi erről Kádár Tamás véleménye?

- Nagyon fáradtak vagyunk, én is, de osztom Bozsik Péter véleményét. A közelmúltban Olaszországban jártam próbajátékon, ott is nagyon pörögnek a játékosok. Ha sikerülne külföldre szerződni, akkor ezen a területen biztos nem kellene változtatni, hiszen nálunk is nagy az iram és sok a futás a tréningeken.

- Mi a helyzet az olasz ajánlattal?

- Az elnökünktől, Nagy Ferenctől úgy tudom, hogy konkrét tervezetet még nem kaptunk. Erre várunk, de én persze úgy dolgozok, hogy hosszú távon is segíteni tudjak a Zetének, vagy ha az élet úgy hozza, más külföldi csapatnak.

Az egerszegiek közül Koplárovics Béla, edzője szerint is jó teljesítményt nyújtott szombaton este.

- Nagyon jó csapat ellen játszottunk, pillanatnyilag a Kazany lényegesen előttünk tart. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Ennek ellenére a helyzeteinket illett volna berúgni. Nekem is. Mélyről indultam, a 16-os előtt elgurítottam a labdát a védő lába mellett, Waltner Robi átlépte, ezzel nagy ziccerbe kerültem, de balszerencsémre a Rubin kapusa óriási bravúrral tisztázni tudott. Remélem a következő helyzetemből majd gólt rúgok. Annak örülök, hogy nagy terhelés ellenére sem érzek fájdalmat a lábamban és a formám is egyre biztatóbb. A csapatnál jó a hangulat, bizakodva várjuk a bajnokságot.


Zalaegerszeg (bl) - A ZTE FC együttese szombaton labdarúgó Intertotó Kupa visszavágó mérkőzésen 1-0-ás első félidő után 2-0-ra kikapott az FC Rubin Kazanytól, így 5-0-ás összesítéssel az orosz együttes jutott tovább.

Rubin Kazany-ZTC FC 2-0 (1-0)Kazany, 8.000 néző. Jv.: Constantin (román).

Kazany: Kolinko - Szalukvadze, Gabriel, Szinyov, Narde - Rjazancev, Sibaya, Vasziljev, Volkov - Noboa, Bajramov (Nyesztyerenko 68.) . Edző: Kuban Bergyijev.

ZTE FC: Pogacsics - Simonfalvi, Polgár, Botis, Kádár T. (Lukács 34.) - Tóth Z. Bozsik J. (Horváth A. 78.), Máté, Koplárovics - Balázs Zs., (Diawara 61.), Waltner. Edző: Slavko Petrovic.

Sárga lap: Tóth Z. a 24., Sibaya a 43., Máté a 48., Polgár az 59. percben.

Gólszerzők: Volkov 11-esből a 35., Narde a 64. percben.

A rendkívül tartalékos Zete ellen lendületesen kezdtek a hazaiak. Pogacsicsnak kétszer is volt hárítani valója. A 35. percben a román játékvezető a magyar 16-os belül történt ütközés után még az oroszokat is meglepő ítéletet hozott, a 11-es pontra mutatott. Jött a ZTE-játékosok számára jól megjegyzett Volkov, aki a hálóba vágta a labdát, 1-0. A Rubin középpályása elmondhatja azt a bravúrt, hogy Intertotó Kupa meccsen két talákozón, 124 percnyi játék után úgy rúgott négy gólt, hogy csak ő talált a hálóba. Jó indulattal mesternégyes is lehetne, de ezt a szabályok nem engedik. Maradjunk abban, mestermunka volt. A vendégek megfiatalított csapata nem adta fel, küzdöttek, hajtottak, ám az oroszok maszívak voltak és így igazán nagy esély sem volt a gólszerzésre.

A második félidő elején sem változott a helyzet. Orosz mezőnyfölény, gól nélkül. Aztán a 64. prcben jött a brazil légiós, Narde - aki a Jean feliratu mezben focizott itt és ott is - a kapuba talált (2-0) , s ezzel még a legmerészebb álmokat dédelgető zalai szimpatizánsok is lemondtak a szoros meccs reményéről. A hajrában mindkét csapat próbálkozott, ám az állás már nem változott.

Összességében 5-0-ás gólkülönbséggel az orosz FC Rubin Kazany harcolta ki az UEFA Intertotó Kupában a továbblépés lehetőségét. A ZTE pillanatnyi helyzetében - átalakuló csapat, kevés kész játékengedély - tisztességgel helytállt egy olyan klub ellen, amelynek a költségvetése közel hússzorosa a Zetéének. Ha már pénzről beszélünk, a nemzetközi szövetségtől az indulók támogatást kaptak. Mindent összegezve két vereséggel - sok tapasztalattal - és néhány milliós nyereséggel zárta a nemzetközi szereplést a zalaegerszegi klub.

Kurban Bergyijev: Az első mérkőzésen győzni tudtunk, így nyugodtan készülhettünk a hazai visszavágóra. Most is nyerni akartunk, sikerült. Készülünk a folytatásra.

Slavko Petrovic: A találkozó jelentős részében fiatal focistáink méltó ellenfelei voltak az erősebb Rubinnak. Dolgozunk tovább, építgetjük a csapatot. A két mérkőzésen sokat tanultunk, erre mindenképpen jó volt a nemzetközi megmérettetés.

Vesztettek, sokat tanultak, de anyagilag még így is pozítív lett a ZTE kupamérlege

 

 

     
Háttérzene
     

Legutóbb feltöltött információk

     

 

 


 
 

 

 

NUFC hivatalos oldal:

 

Chronice Live:

Angol szurkolói oldal:

 

Magyar szurkolói oldalak:

(klikk a bannerekre)

 Blaydon Races

 

Tamas Kadar - The Magpie:

 

 

Fotók - Kádár Tamásról:

 

Sportfotók:

 

Sport fotók

(Live pictures):

 

SNSpics:

 

Zimbio pictures:

 

NUFC pictures:

 

     
My Family

Édesanyám oldalai: 

 

 

 Nővérem tortacsodái:

 

 

 

 

 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!