Kádár Tamás honlapja
Legfrissebb hírek
     
Menü
     
Nemzetközi szereplések
     
Utánpótlás válogatott
     
ZENE
     
Szurkolók írták

 

     
Képtár
     
Elérhetőség
     
VENDÉGKÖNYV

Ide írhatsz!

     
Bannerem
     
Társalogjunk!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Ennyien jártak nálam
Indulás: 2007-03-03
     
2007.01.17-10.28.

2007. január 17 – 2007. október 28.

2007.01.17.

Gratulálok a szerződéshez, hosszú ideig megoldhatod a baloldasli védőhiányt. Azt hiszem minden idők legfiatalabb nb1-es debütánsa vagy a ZTE csapatának, hiszen 16 és fél évesen ősszel már játszottál.

 

Bravo Kádi :) Az U 15 szurkol neked!

 

Csak így tovább Kádi. A Ganz suli meg a Munkácsy kolesz veled van :)

 

Ugye van két Kádárunk, az eggyik veszprémi, a másik egerszegi. Eggyik balbekk, a másik középpályás. A Tomi a balbekk ő egerszegi, Andris ő a veszprémi.

 

Na kiderítettem. Kádár Tomi 17 éves 2 méteres és balbekk. Most fog érettségizni, ő egerszegi és algériai vér is van benne. Kádár Andris veszprémi szintén ballábas, de ő középpályás. Ő lötte a két gólt.

 

Na segítek egy picit... Kádár András egerszeg 19 éves lesz Kölcsey-be jár... ö középpályást játszik ö rúgott edzőmecsen kétgólt... Kádár Tomi pedig 17 éves lesz Ganz-Munkácsyba jár 2 év múlva fog érettségizni... ö pedig védő és már bemutatkozott....

 

Látjátok, minek ide Takács a Honvédból, meg Hanák a Győrból, ha van egy 17 éves 2 méteres Kádár Tomink.

 

A Kádárokról pár szó. Az egyik veszprémi, ő az Andris, ő lőtte a 2 gólt, a másik a Tomi, ő a balbek és egerszegi 2 méteres, ő 17 éves.

 

héé...nem jól tod, a Kádár Tomi a veszprémi :) és ezt elhiheted, hiszen jó haverom nah meg osztálytársam is egyébként grat minden fiatalnak pá.

 

Hát ha a Kádár Tomi 2 méter, akkor kosarasnak kéne mennie, kb. 180 cm magas de tuti nem 2 méter és ő a legjobb fiatal a ZTE-ben.

 

Gratulálok drága Tomikám! Örömmel hallom, hogy profi szerződést kaptál a csapattól. Én nagy rajongód vagyok. Szeretném, ha közelebbről is megismerhetnélek.

 

Tomi! Te reméljük, hogy nem leszel olyan beképzelt futtballista. Sok sikert kívánunk a pályafutásodhoz! A szurkolók.

 

Mért csak 3 éves szerződést kapott? Még a végén elviszi valamelyik csapat és akkor lőttek a legtehetségesebb játékosunknak.

2007.01.18.

Legyen egy jó hír ma 3 éves profi szerződést kapott Kádár Tomi. 183 magas és ő a veszprémi, 17 éves lesz márciusban. Országos kézibajnok amúgy többszörösen még a Fotexből, a korosztályos csapatával.

Ha most nem száll el és nem lesz a magyar futtballistákra jellemzően nagyképű, pénzéhes játékos, akkor talán elérhet valamit.

2007.02.05. Már tegnap akartam írni, hogy a grazi sikert Kütsönnel, Balázzsal és Kádárral értük el, akik gyakorlatilag végig a pályán voltak. A mai ZH kifejezetten kiemeli őket, főleg Kütsönt. Ez egy újabb fricska azoknak, akik azt gondolják, hogy Zalaegerszegen nincs bevethető fiatal. Gyorsan tegyük hozzá, ez csak edzőmeccs volt, de azt is, hogy nem a Celldömölk ellen...Kíváncsi vagyok a tavaszi Zetére. úgy néz ki, hogy a Kádár stabil kezdő eddig.

2007. 03.06.

Grat! Úgy legyen! Remélem nem fogsz elkallódni, és sok ZTE sikerben lesz részed.

Minden elismerés Tomi! Csak így tovább és pár éven belül alaptaggá válhatsz a nagycsapatban is.CSAK A ZTE!!!

2007.03.07.

Hát igen egyetértek szerintem is a nagycsapatban van a helye és remélhetőleg erre előbb utóbb rá is jönnek(inkább előbb).Gratula Tomi.Hajrá ZTE!!!

Szép volt Kádi!De sajnos fel kell tennem a kérdést,ha van egy tehetséges utánpótlás játékosunk akkor ő miért nem kap lehetőséget az 1.csapatban?És itt nem csak Tomira gondolok,hanem Ludánszkira is,aki U20-as válogatott Simonfalvival együtt!!!Biztos vagyok benne,hogy jobban odatennék magukat,mint egy-két magát focistának képzelő egyén,akik valamilyen rejtélyes okból kifolyólag szinte minden héten a pályán vannak és alibiznek,vélhetően nem kevés pénzért.Hajrá Zete!!!

2007. 06.11.

Gyerünk Tomi remélem sohasem felejtedd nevelő klubbodat VESZPRÉMET

  

No, helyes! Egy újabb magyar kerülhet a kedvenc csapatomhoz:) Sok sikert neki! És FORZA REGGINA!!!!!

Remélem Kádár még nem megy el... Fiatal még jó lenne ha 2-3 évet lehúzna egerszegen.
 

2007. 06.12.

Alakul ez. Lekic, Kádár és Simonfalvi távozásáról hallani, a legpiacképesebb játékosokról.

2007.07.07.

Kár hogy nem nyertünk....én legközelebb Pogacsicsot állítanám a kapuba.....Botis se villogott ma...de Kádár véleményem szerint a meccs legjobbja volt zalai oldalon!Hajrá ZTE!

 

Na látom jár még egypár fogalmatlan ember a meccsre. Nemtom mit néztetek, de az egyéni teljesítményekkel nm volt gond. Csapatként még nem tudunk együtt működni, de ez változni fog. Az igazolások elég jónak bizonyulnak, főleg polgár és toth norbi. Kádár nagyon tehetséges futbalista, idő kérdése és óriási külföldi ajánlatokat fog kapni. Szóval a vereség ellenére én látok fantáziát a csapatban és az edzőben is. Végre támadó focit próbál játszatni az edző, már rég erre vártam. Hajrá ZTE

 

Osztályzatok: Lipcak(1)-Simonfalvi(3)-Polgar(5)-B otis(5)-Kádár(6)-Tóth Z.(4)-Máté(6)-Molnár B.(3)-Koplárovics(6)-Waltner(3)-Diawara(4) Cserék :Balázs Zs.(4),Tóth N.(6),Lukács T.(5)

 

Béla, Kádár, Tóth Zoli, Máté nem volt rossz.

 

Kádár jó volt.

 

A Máté valamit Kádár játékával elégedett voltam.A Kádár gyerekböl nagy focista lehet.

 

Így igaz, és bár biztos joggal mondjátok, hogy Pogacsics a rögeszmém, de azt mondom, vele sem kaptunk volna több gólt.
A kapu mögött ültem, Lipcak az első gól előtt katasztrofálisan állította fel a sorfalat, majd a lövésnél elmozdult balra, reménytelen volt odaérnie a jobb alsóhoz...
Igaz, a másik két gólról nem tehet. Bevallom Kádárral elégedett voltam a kapuban, Lipcaknak tanulnia kellene tőle...

Lipcak-ot kiállították,szóval a visszavágón Pogáé a poszt!(feltéve ha Kádár teljesítménye nem gondolkodtatja el a szakmai stábot :)

Én kinnt voltam a meccsen, a fiatalok ( pl.: Kádár) hajtottak, ez tetszett.

 

2007.07.18.

Kedves Tamás, a Rubin elleni hazai meccsen láttalak először és nagyon
elégedett voltam a játékoddal. Remek balhátvéd leszel, talán Péter Zoli
nyomdokába is léphetsz. Megvan minden tehetséged. Jó egészséget
kívánok, remélem sokat látunk a pályán a kezdőben.

2007.07.20.

Ez majd elválik. Mindenesetre Balázs nagyon tehetségesnek tűnik, Simonfalvi már tavaly is többször kezdő volt a csapatban, Kádár pedig - igaz még nagyon fiatal - de helytállt a védelem bal oldalában.
Pogacsics meg szerintem az egyik legtehetségesebb magyar fiatal kapus, de még hiányzik belőle a rutin.

Kádár és Balázs lesz válogatott,efelől semmi kétségem.

Helló! Nagy ZTE
drukker vok! Mindent
bele, jó játékos
vagy...

 

2007.07.21.

 

Vulinnál meg jobb a Kádár. Simán lehetne a bal oldalon játszatni a Tomit, középre még azért nem elég erős.

 

Nekem annyira nem tetszett az ifik játéka, bár a 2. félidöre feljavultak. Kádár volt a legjobb, a többi azért szerintem nem fér oda az elsö csapat közelébe!

Nekem személy szerint Balázs Zsolt és Kádár Tamás játéka tetszett. Látszik, hogy nem véletlenül vannak az első csapatnál. Érdekes volt látni, hogy pl. Balázs Zsolt és Molnár Tamás mennyiszer cseréltek helyet a támadósorban.

 

2007.08.23.

 

Egy kicsit fásultak voltak a játékosok nem tudtak ritmust váltani, de nem baj lesz ez még jobb is, ősszel az 5. hely bőven elég.A Kádárt külön dícséret illeti , hogy fiatal kora ellenére tisztesen helytáll!!

2007.10.11.(Fejér Megyei Hírlap)

A 21. percben viszont egy veszélyes kontra után egyenlíthettek volna, ám a hazai 16-oson belül Kádár tanítani való módon emelte ki a labdát, McLaggon elől.

2007.10.01. (Zalai Hírlap)

 

...az a tény, hogy a 17 és fél éves Kádár Tamás volt ennek a csapatrésznek a legjobbja, sok mindent elárul. (Az ifjú tehetség amúgy jogosan fogadhatta a gratulációkat, ha így folytatja, még sok örömet okoz a ZTE táborának.)

 2007.10.17. (Zalai Hírlap)

 

Kádár Tamás mindössze 17 és fél éves, azonban azt már régóta tudjuk róla, hogy óriási tehetségnek számít. A felnőtt csapatban éppen egy esztendeje - érdekes, egy ZTE-REAC Magyar Kupa találkozón - mutatkozott be, s azóta már több élvonalbeli találkozón kapott bizalmat, melyeken nem okozott csalódást.

 

2007.10.21.

 

Kádár, Dudics és Koplárovics kiemelkedett tegnap az amúgy küzdő csapatból…Hajrá ZTE!

 

2007.10.27. (Liga Kupa) 

 

Grat!

Kádár, Simonfalvi, Lukács, Balázs…

Irigylésre méltó utánpótlás!

 

Télleg jó lenne úgy, de azért a védelemben maradhatna Kádár! Ő tud még fejlődni, nem hiába U-19es válogatott. HAJRÁ ZTE!!!

 

2007.10.28.

 

A Kádár-t végre megint bal bekknek tette be, jól is játszott….de a jobb lábát nem csak támaszkodásra kellene használnia!

 

     
Háttérzene
     

Legutóbb feltöltött információk

     

 

 


 
 

 

 

NUFC hivatalos oldal:

 

Chronice Live:

Angol szurkolói oldal:

 

Magyar szurkolói oldalak:

(klikk a bannerekre)

 Blaydon Races

 

Tamas Kadar - The Magpie:

 

 

Fotók - Kádár Tamásról:

 

Sportfotók:

 

Sport fotók

(Live pictures):

 

SNSpics:

 

Zimbio pictures:

 

NUFC pictures:

 

     
My Family

Édesanyám oldalai: 

 

 

 Nővérem tortacsodái:

 

 

 

 

 

     

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu